Webinar

Censi i i popullsisë dhe i banesave si një element kyç i statistikave kombëtare në rrugën e integrimit në BE

Trajnere: Elda Kapllani

Në këtë sesion informues do të trajtohen:

-Censi i popullsisë dhe i banesave një element kyc i statistikave kombëtare në rrugën e integrimit në BE;
-Censi i popullsisë një burim i pasur për analiza të thella dhe të detajuara.

Date

Sht 12 2023

Time

12:00 pm - 2:00 pm

Location

Online