Webinar

Analiza gjinore në programet buxhetore

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Rëndësia e përdorimit të analizës gjinore në programet e aplikimit të buxhetimit gjinor;
-Kuptimi i analizës gjinore;
-Rëndësia e analizës gjinore në përgatitjen e buxheteve publike dhe miratimin e politikave;
-Teknikat për kryerjen e analizës;
-Instrumenti i analizës gjinore.

Date

Maj 31 2022
Expired!

Time

9:30 am - 11:00 am

Location

Online

Komentoni: