Webinar

Analiza e efekteve të mekanizmave të kontrollit të çmimeve në ekonomi të njohura si çmime tavan dhe çmime dysheme

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Mekanizmi i funksionimit të tregut, në kuadër të zhvillimeve të fundit në vendin tonë ku qeveria ka marrë një rol aktiv në rregullimin e çmimeve;
-Efektet ekonomike që sjellin mekanizmat e kontrollit të çmimeve të njohura si çmime tavan dhe çmime dysheme.

Date

Maj 12 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: