Webinar

Administrata shqiptare drejt Hapësirës Administrative Evropiane (HAE)

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Koncepti i administratës shtetërore shqiptare dhe perfomancës së saj drejt hapësirës adminstrative evropiane;
-Mënyra e veprimit të administratave shtetërore të vendeve anëtare me konceptin e administrimit të integruar;
-Teknika konkrete për përmirësimin e performancës së punonjësve të administratës shtetërore shqiptare.

Date

Jan 07 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online

Komentoni: