Njoftim

Sot patëm kënaqësin të ritakoheshim dhe diskutonim me kolegët Arife Gashi dhe Erik Akse nga zyra Kryeministrit të Kosovës në kuadër të bashkëpunimit dypalësh.

 

 

Komentoni:

Adresa juaj e e-mail-it nuk do të publikohet.