Webinar

Vlerësimi i pjesëmarrjes së qytetarëve në procesin e konsultimit publik

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Faktorët që ndikojnë në pjesëmarrjen e publikut në procesin e konsultimit;
-Hapat dhe mënyrat e pjesëmarrjes qytetare;
-Pjesëmarrja e publikut në vendimarrje dhe zbatimi i normave procedurale për transparencën sipas ligjit Nr.146/2014 për njoftimin e konsultimin publik.

Date

Qer 09 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: