Kurs online me çertifikim

Vlerësimi dhe menaxhimi i projekteve të zhvillimit

  • Trajner:

    Agron Dhima

Date

Mar 15 2023
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: