Webinar

Vizioni i qeverisjes dhe konsultimi publik

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Pse është i rëndësishëm që vizioni i qeverisjes të pasqyrojë konsultimin publik;

-Lidhja e konsultimit me perspektivën e qeverisjes;

-Detyrë e kujt është kërkesa për një vizion ambicioz të qeverisjes.

Date

Jan 11 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: