Webinar

Vendimi Nr.434 “Për etiketimin e ushqimit dhe informimin e konsumatorit“

Ky webinar zhvillohet nga Shkolla Shqiptare e Administratës Publike (ASPA), në bashkëpunim me projektin “Mbështetje për standardet e sigurisë ushqimore, veterinare dhe fitosanitare” i cili është një projekt i financuar nga BE, i zbatuar nga Autoriteti i Sigurisë Ushqimore të Irlandës (FSAI), Autoriteti Finlandez i Ushqimit, Departamenti (Ministria) e Bujqësisë, Ushqimit dhe Detit, si dhe CBS Creative Business Solutions në Shqipëri.

Trajner:Romeo Boçi, Inspektor pranë Drejtorisë Rajonale AKU Tiranë dhe Vanesa Cooling, Drejtuese e Projektit për Sigurinë Ushqimore.

Në këtë webinar do të trajtohen:  

 -Paaraqitja  e të dhënave të detyrueshme për etiketimin e ushqimit;

– Alergenet dhe vlerat ushqyese;

– Ndryshimet nga legjislacioni i mëparshëm dhe problematikat e hasura.

Date

Tet 31 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online

Komentoni: