Webinar

Strategjia e postimeve të mediave sociale në shërbim të publikut

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përzgjedhja e informacionit dhe audiencës;
-Vlerat e stafit, motivimi, histori suksesi, marketingu institucional;
-Ndikimi që sjellin ato në qeverisje dhe njohjen e politikave publike;
-Përdorimi në kohë krizash;
-Përfshirja e qytetarëve dhe rritja e besimit;
-Limitet e përdorimit të tyre.

Date

Pri 27 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: