Webinar

Standardet dhe roli i tyre në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të ofruara

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Konceptet bazë mbi standardin;
-Kuptimi i ligjit për standardizimin;
-Sa i shërben një standard grupeve të interesit;
-Institucioni përgjegjës për hartimin, adoptimin, publikimin e standardeve në Shqipëri.

Date

Qer 16 2022
Expired!

Time

9:00 am - 10:30 am

Location

Online

Komentoni: