Webinar

Sistemi i rishikimit në prokurimet publike dhe e drejta e ankimimit

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Sistemi i rishikimit të prokurimit publike;
-Formulari i ankesёs për operatorët ekonomike;
-E drejta e ankimit.

Date

Maj 13 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: