Webinar

Siguria ushqimore:Vlerësimi i riskut mikrobiologjik

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Vleresimi i riskut mikrobiologjik në sigurisë ushqimore;
-Identifikimi dhe karakterizimi i riskut mikrobiologjik.

Date

Qer 21 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: