Webinar

Siguria ushqimore në Bashkimin Evropian dhe bazat ligjore

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Çështjet e sigurisë ushqimore dhe dokumentet rregullatore përkatëse;
-Procesi i komitologjisë në Kuadrin Ligjor mbi Ushqimin në BE dhe në procesin e integrimit evropian.

Date

Qer 22 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: