Kurs online me certifikim

Rregullimi i marrëdhënies juridike të shërbimit civil

Tema: Disiplina në shërbimin civil; Hartimi dhe rëndësia e përshkrimeve të punës punës.

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Kejsi Rizo

Date

Jan 27 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: