Kurs online me certifikim

Rregullimi i marrëdhënies juridike të shërbimit civil

Tema: Transferimi i përkohshëm dhe i përhershëm i nëpunësit civil; Pezullimi i marrëdhënies në shërbimin civil; Rastet dhe efektet e pezullimit.

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Kejsi Rizo

Date

Jan 26 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: