Webinar

Roli i sekretari-arkivit në mbarëvajtjen e punës në institucionet publike

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Roli i sekretari-arkivit;
-Funksionet dhe kompetencat si struktura koordinuese, evidencuese, certifikuese, përpunuese dhe administrues të dokumenteve si pjesë e trashëgimisë sonë kulturore.

Date

Maj 05 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 2:30 pm

Location

Online

Komentoni: