Webinar

Rëndësia e shërbimeve sociale në administratën publike

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Shërbimet sociale në administratën publike;

-Organizimi dhe përfituesit.

Date

Jan 12 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: