Webinar

Puna në grup

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Puna në grup;
-Dinamika e roleve dhe funksioneve formale dhe informale të anëtarëve në grup;
-Modelimi i punës në grup.

Date

Qer 02 2022
Expired!

Time

10:00 am - 11:30 am

Location

Online

Komentoni: