Webinar

Prokurimi publik sipas rregullave të PRAG-BE

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përcaktimi i procedurave të prokurimit sipas llojit dhe vlerës së kontratës;

-Tipet e kontratave me financim IPA dhe veçoritë e tyre.

Date

Jan 31 2022
Expired!

Time

5:30 pm - 7:00 pm

Location

Online

Komentoni: