Webinar

Programimi, përgatitja dhe zbatimi teknik i projekteve të financuara nga fondet IPA

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përgjegjësitë e njësive IPA në institucionet përfituese të fondeve të BE-së;

-Roli i tyre në programimin e projekteve deri në mbylljen përfundimtare të projektit.

Date

Jan 25 2022
Expired!

Time

5:30 pm - 7:00 pm

Location

Online

Komentoni: