Webinar

Procesi zgjedhor si hallkë e rëndësishme e proceseve integruese evropiane

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Sistemi zgjedhor në Republikën e Shqipërisë dhe parimet e zgjedhjeve;
-Zona zgjedhore;
-Ndarja administrativo-territoriale e Republikës së Shqipërisë;
-Institucionet për përgatitjen e zgjedhjeve;
-Organet drejtuese të KQZ-së dhe Administrata zgjedhore;
-Kodi i sjelljes të administratës zgjedhore, parimet e punës dhe konflikti i interesit.

Date

Qer 15 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 2:30 pm

Location

Online

Komentoni: