Webinar

Procesi i anëtarësimit në Bashkimin Evropian

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Elementët formalë dhe përmbajtësorë të anëtarësisë në Bashkimin Evropian;
-Kriteret kryesore që shtetet duhet të plotësojnë, për t`u bërë pjesë e BE-së,  ecuria e procesit të anëtarësimit;
-Të drejtat dhe detyrimet që kanë shtetet përpara dhe pas anëtarësimit.

Date

Jan 10 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: