Webinar

Pritshmëria e skuadrës nga menaxheri dhe e menaxherit nga skuadra

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Menaxhimi i lidhur me skuadrën;
-Rëndësia që skuadra dhe menaxheri të kenë respektivisht nga njëri-tjetri pritshmëritë e duhura;
-Çfarë duhet t’i ofrojë menaxheri skuadrës dhe çfarë pritshmërishë ka skuadra prej tij;
-Rendësia e sqarimit të pritshmërive nga palët respektive dhe bashkëpunimi ndërmjet tyre.

Date

Pri 27 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: