Trajnim

Prezantimi me administratën publike Grupi 42

Pushteti qëndror dhe i pavarur

Ora: 09:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

Date

Nën 21 2022 - Dhj 06 2022
Ongoing...

Location

Online

Komentoni: