Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 21

Tema: Kushtetuta dhe te drejtat e njeriut

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

  • Trajner:

    Noela Ruco

Date

Maj 31 2022
Expired!

Time

9:00 am - 4:00 pm

Location

Online

Komentoni: