Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 2

Tema: Rregullat për krijimin e dokumenteve dhe elementet e tyre (3 orë), E drejta për informim (3 orë)

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

  • Trajner:

    Armando Boce, Ardita Shehaj

Date

Shk 02 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: