Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 1

Tema: Procesi i integrimit evropian dhe BE

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

  • Trajner:

    Erjona Bana Canaj

Date

Jan 11 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: