Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 1

Tema: Rregullat për krijimin e dokumenteve dhe elementet e tyre (3 orë), E drejta për informim(3 orë)

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

  • Trajner:

    Edmond Shehi, Ardita Shehaj

Date

Jan 19 2022

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: