Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PQ-Rregullat për krijimin e dokumentave dhe elementet e tyre

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Qer 29 2022

Location

Online

Komentoni: