Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PV-Hartimi i shkresave zyrtare dhe komunikimi shkresor n ë administratën publike

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Qer 21 2022
Expired!

Location

Online

Komentoni: