Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PV-Etika, konfllkti i interesit dhe mekanizmat antikorrupsion në pushtetin vendor

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Maj 19 2022
Expired!

Location

Online

Komentoni: