Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PV-Etika, konflikti i interesit dhe mekanizmat antikorrupsion në pushtetin vendor

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Sht 02 2022

Location

Online

Komentoni: