Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PQ-Kushtetuta e republikës së Shqipërisë, Institucionet e pavarura Kushtetuese dhe te drejtat e njeriut

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Sht 02 2022

Location

Online

Komentoni: