Webinar

Politikat e sigurisë ushqimore, veterinarisë dhe mbrojtjes së bimëve

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Situata aktuale në Shqipëri dhe arritjet kryesore;
-Mangësitë e identifikuara dhe prioritetet;
-Lista e ministrive dhe institucioneve përgjegjëse, pjesë e grupit institucional për kapitullin 12.

Date

Qer 22 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 2:30 pm

Location

Online

Komentoni: