Kurs online me certifikim

Planifikimi strategjik

Tema: Rolet e lidershipit për një planifikim dhe implementim të suksesshëm të strategjisë

Date

Qer 14 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: