Webinar

Planifikimi si mjet efektiv për një auditim të suksesshëm

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Planifikimi, një element kyç që siguron suksesin e çdo organizate, aktiviteti apo detyre;
-Planifikimi i mirë strategjik dhe vjetor i auditimit të brendshëm;
-Arsyet e planifikimit të aktivitetit të auditimit të brendshëm, si në afatgjatë dhe në afatshkurtër.

Date

Qer 13 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: