Webinar

Planifikimi buxhetor afatmesëm dhe monitorimi i tij: konceptet bazë

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përgatitja e Planifikimit buxhetor Afatmesëm;
-Lidhja me buxhetin vjetor;
-Monitorimi çfarë është dhe pse është i rëndësishëm.

Date

Qer 24 2022

Time

12:30 pm - 2:00 pm

Location

Online

Komentoni: