Webinar

Plani personal i zhvillimit

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Rëndësia e planit personal të zhvillimit;
-Plani personal i zhvillimit dhe karriera;
-Plani personal i zhvillimit si platforma e duhur drejt arritjes dhe suksesit;
-Ndërtimi i një plani jetësor të zhvillimit personal.

Date

Maj 12 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online

Komentoni: