Kurs online me certifikim

Përpunimi tekniko-shkencor i dokumenteve arkivore

Tema: Detyrat e sekretarisë dhe arkivit në institucionet shtetërore

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Dr. Lorenc Agalliu

Date

Jan 20 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 4:00 pm

Location

Online

Komentoni: