Webinar

Përdorimi dhe roli i logjikës në mendimin kritik

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përdorimet teorike dhe praktike të logjikës në mendimin kritik;

-Strategjitë me qasje logjikën;
-Gabimet logjike me induksionin dhe deduksionin.

Date

Jan 17 2022
Expired!

Time

4:00 pm - 5:30 pm

Location

Online

Komentoni: