Kurs online me çertifikim

Ndihma juridike parësore e garantuar nga shteti

Njohja me kuptimin e ndihmës juridike parësore dhe aspektet procedurale (pjesa 2)

  • Trajner:

    Nadia Rusi

Date

Nën 18 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: