Webinar

Ndihma juridike falas për grupet e margjinalizuara

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Ndihma juridike falas, strukturat ofruese dhe rolin e saj kundrejt grupeve vulnerabël;

-Si ndahet ndihma juridike falas, strukturat përgjegjëse qendrore;

-Rolin e vetëqeverisjes vendore;

-Si ndikon ndihma juridike falas në jetesën e përditshme të grupeve vulnerabël.

Date

Jan 06 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: