Webinar

Ndërhyrja legjislative dhe justifikimi i saj, procesi legjislativ

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përkufizimi i termave të përdorshëm në hartimin e legjislacionit;
-Aktorët kryesorë të ndërhyrjes legjislative;
-Shpjegimi i procesit legjislativ.

Date

Jan 28 2022
Expired!

Time

9:30 am - 11:00 am

Location

Online

Komentoni: