Kurs online me certifikim

Metodologjia dhe teknikat e integrimit të gjinisë në proceset e Buxhetimit të përgjigjshëm gjinor

Tema: Metodologjia e integrimit të gjinisë në proceset buxhetore, teknikat e buxhetimit të përgjigjshëm gjinor

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Nadia Rusi

Date

Jan 21 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: