Kurs online me certifikim

Menaxhimi i projektit

Tema: Roli i menaxherit të projektit, proceset dhe fushat e menaxhimit të projektit

Date

Maj 12 2022
Expired!

Time

12:30 pm - 2:00 pm

Location

Online

Komentoni: