Kurs online me certifikim

Menaxhimi i projektit

Tema: Hyrje, korniza e menaxhimit të projektit dhe mjedisi ku operon projekti

Date

Maj 10 2022
Expired!

Time

12:30 pm - 2:00 pm

Location

Online

Komentoni: