Webinar

Menaxhimi i ndryshimit në administratën publike

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Konceptet bazë të menaxhimit të ndryshimit;
-Proceset dhe fazat për një ndryshim të suksesshëm;
-Mbështetësit dhe kundërshtarët e ndryshimit;
-Arsyet kryesore të rezistencës në ndryshim;
-Taktikat për kapërcimin e rezistencës;
-Faktorët bazë për realizimin e një ndryshimi të suksesshëm;
-Shembuj praktik të menaxhimit të suksesshëm të ndryshimi.

Date

Qer 21 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: