Webinar

Marrëdhënia juridike konsumatore: një vështrim i përgjithshëm mbi institucionet përgjegjëse

Në këtë webinar do të trajtohen:
– Subjektet konsumator dhe tregtar;
– Problematikat në terminologji me referencën tek këto pale;
– Të drejtat e konsumatorëve dhe njohja e tyre për të qene me aktiv në tregun e mallrave dhe shërbimeve;
– Institucionet përgjegjëse në këtë fushë, në ndarje horizontale dhe vertikale.

Date

Jan 06 2022
Expired!

Time

9:00 am - 11:00 am

Location

Online

Komentoni: