Kurs online me certifikim

Lidershipi në Shërbimin Publik

Tema: Implikimet e lidershipit, qëndrueshmëria afatgjatë dhe vlerat

 

Date

Pri 29 2022
Expired!

Time

10:00 am - 1:00 pm

Location

Online

Komentoni: